Na Kontaktoni

Kontaktoni një institucion për të marrë informacion zyrtar.

  • Klikoni mbi kategorinë "Bëj një kërkesë", pë të bërë një kërkesë drejtuar një institucioni publik.
  • Kërkoni informacion personal? Ju lutemi më parë lexoni këtu.

Kontaktoni skuadrën DuaInfo

  • Ju lutem lexoni këtu më parë, ndoshta merrni më shpejt përgjigjen e kërkuar.
  • Dëshirojmë të degjojmë prej jush, nëse ju ka ndihmuar kjo faqe apo jo. Na shkruani tek forma si më poshtë, ose na dërgoni një mesazh elektronik tek postmaster@duainfo.org
  • Ne jemi një organizatë jofitimprurese dhe nuk jemi pjesë e Qeverisë.

(ose kyçuni)

Ne mund t’ju ndihmojmë vetëm me problemet teknike, ose lidhur me pyetjet e bëra për të Drejtën e Informimit.

<-- e manaxhojmë ne këtë faqe, jo Qeveria!