E drejta juaj për tu informuar

Çdo qytetar ka të drejtën për të pasur informacionet që disponohen nga çdo institucioni publik. Sipas ligjit, ata janë të detyruar të përgjigjen.

Shfletoni 44 kërkesa për 84 institucione

Dëshironi të dini diçka?

Nisni kërkesën tuaj

Bëj një kërkesë »

Si funksionon

Ju keni të drejtën për të kërkuar informacion nga çdo agjenci që funksionon me fondet publike dhe të merrni përgjigje. DuaInfo ju ndihmon si të bëni kërkesat për të Drejtën e Informimit. Gjithashtu, kjo faqe publikon online te gjitha kërkesat e bëra.

  1. Përdorni këtë faqe interneti për të bërë kërkesën tuaj për informacion – ne do ju tregojmë hapat që duhen ndjekur.

    1

  2. Ne do ju dërgojmë një mesazh në momentin që kërkesa juaj merr një përgjigje.

    2

  3. Ne do publikojmë çdo gjë online. Shumë bukur! Tani ju keni marre pergjigjen tuaj, gjithashtu të gjithë mund ta aksesojnë atë.

    3

Nga kush mund të kërkoj informacion?

DuaInfo mbulon kërkesat për 84 institucione, duke përfshirë këtu:

Shfletoni të gjitha institucionet ...

Çfarë informacionesh janë publikuar?

Përdoruesit e DuaInfo kanë bërë 44 kërkesa, duke përfshirë:

Shfletoni të gjitha kërkesat →